PHILIPPE MEESTERS: BEZIELER VAN TAXFLOWPhilippe is boekhouder in hart en nieren. Boekhouden is hem als het ware met de paplepel ingegeven want ook zijn vader en broers zijn accountant met een eigen accountantskantoor. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben bij een accountantskantoor in Zoersel, was de tijd rijp om een eigen kantoor te starten. Met veel passie en zin om te ondernemen!

ONZE WERKWIJZE


EEN EERSTE GESPREK


We maken heel graag kennis met u. We luisteren naar uw verhaal en naar wat u op zoek bent. Uiteraard vertellen wij u ook graag over ons accountantskantoor, wat we voor u doen, welke service we u aanbieden, en wat u van ons kan verwachten.

BESLIST U MET ONS IN ZEE TE GAAN?


Dat horen we uiteraard graag. Dat betekent dat u onze visie deelt. Idealiter is dit het begin van een langetermijnrelatie.

GEEN OPZEGTERMIJN


Nee, wij werken niet met opzegtermijnen. We zijn ervan overtuigd dat u bij ons blijft als u tevreden bent van ons en onze dienstverlening.

IN REGIE


We werken in regie en dus niet met forfaitaire bedragen. We geven u op voorhand eenĀ  accurate inschatting en indicatie van het totaalbedrag. Zo kan u op uw twee oren slapen en weet u wat onze service u zal kosten. Zijn wij duur? Nee. Zijn we goedkoop? Nee. Bij ons krijg u kwaliteit voor een eerlijke, realistische prijs.

Een accountant met een passie voor uw onderneming? Maak uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.