BOEKHOUDER VOOR STARTERS


Van plan een eigen zaak te beginnen? Droomt u ervan om als zelfstandige te beginnen? We helpen u met heel wat  aspecten die bij de opstart van uw zaak essentieel zijn:

  • de beste juridische vorm kiezen
  • financieel plan opstellen
  • inschrijving verrichten bij de Kruispuntbank
  • btw-nummer aanvragen
  • loonadministratie opstarten

Met TaxFlow als uw accountantskantoor maakt u gegarandeerd een succesvolle start met uw zaak!

COMPLETE STARTERSBEGELEIDING VAN TAXFLOW


STARTEN ALS ZELFSTANDIGE

Plannen om zelfstandige te worden? Uw eigen zaak starten? Een winkel openen? Als vakman aan de slag? Een praktijk starten? TaxFlow biedt u een degelijke startersbegeleiding en geeft u uitgebreid startersadvies. Zo maakt u de beste start die u kan maken!

STEVIG ONDERNEMINGSPLAN

Met een onderbouwd ondernemings- en financieel plan heeft u al een goede start genomen. Het opstellen van een financieel plan vergt enige kennis en kan best door een bedrijfsadviseur van TaxFlow worden opgesteld. Daarom helpen we u, startende ondernemer, heel graag met het maken van een stevig, waterdicht en doordacht ondernemingsplan.

WELKE ONDERNEMINGSVORM KIEST U?

Een heel belangrijke keuze. Omdat de keuze van de juridische vorm van uw onderneming heel wat gevolgen heeft, niet alleen fiscaal en sociaal, maar ook wat betreft uw rechten en plichten. Elke ondernemingsvorm heeft dan ook zijn voordelen en nadelen. We bekijken graag met u – voor u van start gaat – welke juridische vorm het best past bij de onderneming die u wil opstarten.

ADMINISTRATIEVE VERPLICHTINGEN REGELEN

We brengen al uw administratieve verplichtingen voor u in orde. Denk maar aan uw inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag van uw btw-nummer, het opstellen van uw statuten en alle andere noodzakelijke administratieve formaliteiten.

LOONADMINISTRATIE OPSTARTEN

Neemt u onmiddellijk al medewerkers in dienst? Dan helpen we u graag met alle loonadministratie. Denk dan ook aan het opstellen van arbeidscontracten, een correct arbeidsreglement, …

Een accountant met een passie voor uw onderneming? Maak uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.