SPECIFIEKE SOFTWARE VOOR ÉN NA UW BOEKHOUDING


Uiteraard kunnen wij u verschillende boekhoudpakketten aanbieden om uw boekhouding zoveel mogelijk te automatiseren en te optimaliseren, maar er is meer! Wij willen u bijstaan in de volledige automatisatie van uw administratie en bedrijfsvoering. Omdat u wel nuttigere en interessantere dingen kan doen met uw tijd. Automatiseren is tijd winnen.

We werken ook met specifieke software om uw administratieve workflow te vergemakkelijken.


Bankverwerkingen met CODA

Al uw banktransacties direct ingelezen door ons boekhoudprogramma? Met CODA automatiseert u de verwerking van uw banktransacties en hoeft u zich niet meer te bekommeren om de bankuittreksels. Zo wint u weer tijd.

Loonverwerking met SODA

Uw loonadministratie optimaliseren? Dan helpen we u graag met de automatisering ervan. Gedaan met de handmatige loonverwerking, want met SODA verloopt dit van een leiden dakje.

Online boekhouden met Yuki

Moderne accountants en ondernemers werken samen met Yuki.
Goede communicatie is essentieel voor een sterke samenwerking. Daarom speelt communicatie ook een centrale rol binnen Yuki. Sterker nog, het is de basis. Want met Yuki communiceer je via het platform, en alle communicatie is altijd gekoppeld aan de bijbehorende documenten.

Boekhouden met Exact Online

Exact Online: 1 geïntegreerd online pakket voor ondernemers en accountants.
Beheer uw cijfers, maak facturen op, beheer uw boekhouding. Een boekhoudpakket voor ondernemers én voor boekhouders.


Een accountant met een passie voor uw onderneming? Maak uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.