FISCAAL ADVIES VOOR EEN OPTIMALE BEDRIJFSVOERING


Niemand betaalt graag teveel belastingen en daarom helpen wij om uw boekhouding en bedrijfsvoering fiscaal optimaal te voeren.

Het fiscale landschap in Vlaanderen en België verandert voortdurend. TaxFlow volgt de fiscale wetgeving nauwgezet op.  Daardoor kunnen we de recentste ontwikkelingen aan uw situatie toetsen en samen met u naar de beste oplossing zoeken.

We denken én handelen graag met u mee. In verschillende fases van je onderneming – van start tot overname of stopzetting – heb je behoefte aan gefundeerd bedrijfsadvies om uw bedrijf de goede richting uit te sturen. Wij staan klaar met al onze kennis om u daarin bij te staan.


BEDRIJFSADVISEUR VAN DIENST


Uw bedrijfsadviseur die uw bedrijf, uw zaak, uw winkel, uw praktijk optimaal begeleidt en helpt bij vragen en uitdagingen: dat willen we voor u zijn. Als uw persoonlijke bedrijfsadviseur denken we verder met u mee én staan we u bij in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Zo gaan we bijvoorbeeld met u mee naar de bank voor het gesprek over uw lening. We bekijken welke investeringen interessant zijn: zo kan het moment aangebroken zijn om een bedrijfspand aan te kopen in plaats van er een te huren.

BEDRIJFSADVIES OP MAAT


Uiteraard is ieder bedrijf uniek. Daarom bekijken en interpreteren we uw cijfers en bedrijfsvoering grondig voor we u advies geven. We bekijken tegelijk alle aspecten van uw bedrijfsvoering: de financiële kant, maar evenzeer de juridische kant, de missie, visie én de waarden binnen uw onderneming. Want ook die zaken spelen een rol in hoe u uw onderneming het best leidt en laat groeien.

Zelf hebben we heel wat financiële expertise en ervaring in bedrijfsmanagement. En kunnen we u in tal van domeinen adviseren:

Strategisch Advies


  • Welke weg gaat uw onderneming op?
  • Welke acties vereist dat?
  • Hoe maken we die concreet?


Financieel Advies


  • We bekijken en analyseren grondig hoe uw zaak er financieel voorstaat.
  • Hoe kunt u uw onderneming in een financieel sterkere positie brengen?
  • Waar liggen uw sterktes en zwaktes?

Investeringsadvies


  • Is het verstandig om nu te investeren?
  • Zo ja, welk soort investering is het interessantst?
  • Zijn er financieringsmogelijkheden?

Startersadvies


Bent u een starter? 

Kom dan goed uit de startblokken met ons startersadvies en startersbegeleiding!

Een accountant met een passie voor uw onderneming? Maak uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.