Boekhoudpakket op maat
van uw onderneming

Het beste boekhoudprogramma

Bij Taxflow werken we met verschillende boekhoudpakketten. Omdat ieder boekhoudpakket andere sterktes heeft en de noden en behoeftes bij iedere cliënt anders liggen. We bekijken graag samen met u welk programma het best bij uw noden past.

 

Boekhoudsoftware van de bovenste plank

Concreet werken met drie grote spelers in de boekhoudsoftware. Het gaat om drie heel kwalitatieve experten in boekhoudsoftware:

  • Expert M van Kluwer
  • Exact Online
  • Yuki

Makkelijk, snel en handig boekhouden met een online boekhoudprogramma?
Kies samen met Taxflow het beste boekhoudprogramma voor uw onderneming!
Bel ons op 03 435 30 20 of stuur ons een mail.

Expert M

Expert M is een heel krachtig en veelzijdig boekhoudprogramma dat bijzonder makkelijk en duidelijk werkt. De mogelijkheden van Expert M zijn zeer uitgebreid en u  haalt er heel ongecompliceerd boekhoudkundige gegevens uit. Zo stelt u er bijvoorbeeld makkelijk een balans van de voorbije twee boekjaren mee op.

Exact Online

Exact Online is een van de meest gebruikte boekhoudprogramma’s. En dat is niet toevallig. Want het is heel handige boekhoudsoftware, vooral ook omdat het programma boekhouding en CRM geïntegreerd heeft in één enkel boekhoudpakket. U kan er ook makkelijk bankafschriften in Coda mee importeren en u maakt er zelfs facturen mee. Ook bankbetalingen kan u binnen Exact Online doen. U heeft altijd uw up-to-date financiële informatie bij de hand.

Yuki

Yuki is één van de voornaamste spelers in het online boekhouden. U levert uw administratie digitaal aan met uw pc, smartphone, scanner, e-mail, Dropbox of Google Drive. Yuki verwerkt dan al deze financiële documenten grotendeels automatisch binnen de 24 uur. U hoeft zelf maar weinig nog echt manueel in te boeken. Ook uw banktransacties haalt Yuki automatisch binnen. Zo heeft u ook altijd een heel accuraat zicht op de financiële en boekhoudkundige situatie.

Boekhoudpakket kopen? Wat kost een boekhoudprogramma?

De kosten van een boekhoudprogramma variëren sterk en hangen grotendeels af van de functionaliteiten die u nodig hebt. Daarom is het altijd aangewezen om samen met uw accountant te bekijken welk boekhoudsoftware het best bij uw onderneming, kmo of bedrijf past. De zaken liggen ook anders als u een vrij beroep uitoefent. We geven u graag advies op maat omtrent het beste boekhoudprogramma voor uw onderneming.

Makkelijk, snel en handig boekhouden met een online boekhoudprogramma?
Kies samen met Taxflow het beste boekhoudprogramma voor uw onderneming!
Bel 03 435 30 20 of stuur ons een mail.

Menu