Onze visie en waarden

Uw bedrijf helpen succesvol
te worden, te zijn en te blijven

We helpen u heel graag uw bedrijf fiscaal te optimaliseren, te laten groeien, zichzelf te overstijgen, om succesvol te zijn. Dat is onze belangrijkste drijfveer, iedere dag opnieuw.

Open communicatie

Bij Taxflow vinden we het belangrijk om open te zijn en open te communiceren met u, onze klant. We houden van een eerlijk, oprecht en rechttoe rechtaan contact. Zo weten we allebei waar we staan en waar we aan toe zijn.

Stiptheid en correctheid

Zeker in onze branche is het heel belangrijk om stip, correct en tot in de puntjes ons werk te doen. Wij leveren steeds alles tijdig in, zowel voor maandaangevers als kwartaalaangevers. We verwittigen u tijdig wanneer we uw boekhoudstukken verwachten. Zo kunnen we ook garanderen dat alles tijdig ingediend wordt.

Altijd bereid tot gesprek

Zit u met iets? Heeft u vragen? Zijn er problemen? Kom dan zeker bij ons langs. We luisteren graag naar uw bekommernissen en geven degelijk advies waardoor u uw zaak onder controle  houdt.

Transparante afspraken en eerlijke prijzen

Wij laten u op voorhand weten hoe we werken en wat onze tarifi√ęring is. We houden van een transparante aanpak en dat vertaalt zich ook in onze facturen. U weet op voorhand wat u kan verwachten.

Persoonlijke relatie op lange termijn

Wij investeren heel graag onze tijd, kennis en professionele aanpak in u en uw zaak. Dat doen we omdat we in een lange termijn relatie een belangrijke troef zien. Wat we doen, gaat veel verder dan alleen uw cijfers bijhouden.

Wilt u ons met ons kennismaken? Wij leren u graag kennen.
Maak nu uw afspraak voor een kopje koffie en een vrijblijvend gesprek.
Bel 03 435 30 20 of mail ons.

Menu