Onze troeven

Wij luisteren naar u

Om een goede accountant voor u te zijn en te blijven, willen we vooral heel goed luisteren naar wat u ons te vertellen hebt. Vanuit uw noden en behoeftes, kunnen we u het beste bedrijfsadvies geven. Wij dragen service hoog in het vaandel!

We zijn open en transparant

Bij Taxflow zeggen we de dingen zoals ze zijn. We houden van openheid. Voor u, onze klant, is dat een voordeel. We winden er geen doekjes om. Zo weten we allebei goed waar we aan toe zijn en dat bevordert de samenwerking. We knikken niet zomaar ja om u te plezieren. Liever eerlijk en oprecht.

We spreken klare taal

Dat brengt ook met zich mee dat we aanspreekbaar zijn. Is er een probleem?  Zit u met iets? Laat het ons dan weten. We slaan u niet om de oren met vaktaal, maar gebruiken mensentaal.

We lossen problemen op voor ze zich stellen

Wij wachten niet met u wakker te schudden tot het te laat is. Anticiperen is bij Taxflow het sleutelwoord. We lossen problemen op voor ze zich echt stellen.

We denken met u mee

Omdat wij uw bedrijfsbeslissingen ook langs de financiële, fiscale en boekhoudkundige kant bekijken, denken we tegelijk met u mee. Of een beslissing wel goed is, of het er nu wel het moment voor is, of we het anders moeten aanpakken… Zo staat u, als bedrijfsleider, niet alleen in uw beleid en uw keuzes.

We bieden u een totaalpakket aan

U kan bij ons terecht voor veel meer dan u boekhouding alleen. We geven u graag managementadvies, denken met u mee, automatiseren uw boekhouding en ander papierwerk. Ook kan u bij ons terecht voor uw personeelsadministratie en onderhouden we het contact met het sociaal secretariaat. Hebben we zelf de kennis of knowhow niet in huis, dan brengen we u in contact met een van onze bekwame partners of zakenrelaties.

Onze troeven inzetten voor uw bedrijf?
Maak nu uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Bel 03 435 30 20 of mail ons.

Menu