De Accountant die meer doet
dan boekhouden alleen

Boekhouding en boekhoudkundige administratie

Een goede accountant doet veel meer dan alleen de boeken bijhouden. Bij Taxflow hebben we dat goed begrepen. En dus willen we meer zijn dan louter uw boekhouder of boekhoudkantoor. Al vervullen wij natuurlijk alle klassieke boekhoudkundige administratie die er nodig is voor uw zaak, bedrijf, eenmanszaak, vrij beroep, winkel, …:

 • btw-aangifte indienen
 • jaarrekening opstellen
 • verslagen opstellen van de algemene vergadering
 • administratieve formaliteiten
 • boekhouding organiseren en opstellen
 • sociale balans opstellen
 • facturen inboeken
 • wedde-administratie voor de bedrijfsleider voeren

Kortom alle boekhoudkundige verplichtingen die uw onderneming moet voeren nemen wij op ons! Wij voeren uw boekhouding van a tot z.

Verwacht u ook meer van uw accountant dan louter boekhouding?
Taxflow geeft bedrijfsadvies op maat!
Bel 03 435 30 20 of stuur een mail.

Boekhouder voor starters

Van plan om een eigen zaak te beginnen? Droomt u ervan om als zelfstandige te beginnen? We helpen u met heel wat  aspecten die bij de opstart van uw zaak essentieel zijn:

 • de beste juridische vorm kiezen
 • financieel plan opstellen
 • inschrijving verrichten bij de Kruispuntbank
 • btw-nummer aanvragen
 • loonadministratie opstarten

Met Taxflow als uw accountantskantoor maakt u gegarandeerd een succesvolle start met uw zaak!

Boekhouding voor groeiers

U bent al enkele jaren bedrijfsleider van uw onderneming en nu bent u helemaal klaar om te groeien. U verwacht van uw accountant een andere, rijpere aanpak. En daar zijn we bij Taxflow sterk in. Wij groeien met u en uw behoeftes mee. Zo denken we mee over goede budgettering en mogelijkheden van investeringen. Wat is er nodig op gebied van personeel? Hoe zit het met uw cashflow? Allemaal zaken die we graag mee helpen sturen. Zo groeit uw bedrijf op de efficiëntste manier!

Overname en successieplanning

Wilt u uw bedrijf van de hand doen omdat het pensioen lonkt? Wilt u uw toekomst veilig stellen met successieplanning? Een overname plannen? Taxflow helpt u met de beste oplossingen voor uw onderneming. Vaak zijn overnames heel complex. Daarom doen we graag een beroep op experts en specialisten waar we nauw mee samenwerken om u zo goed mogelijk te begeleiden. Denk maar aan een jurist, notaris, tax consultant,…

Ons doel: uw bedrijf nog sterker maken

Dat is ons streven! Uw bedrijf sterker maken. Zodat uw balans perfect op punt staat, uw bedrijf goed draait en u voortdurend weet waar u staat en waar u aan toe bent.

Accountantskantoor voor Zoersel, Antwerpen en ver daar buiten

Ons boekhoudkantoor in het hart van de Kempen en de provincie Antwerpen is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar via de snelweg. Wij hebben heel wat klanten uit Zoersel, maar evenzeer uit de omliggende en iets verderaf gelegen gemeentes: Westmalle, Oostmalle, Schilde, Schoten, Brecht, Zandhoven, Geel Herentals, Turnhout, Beerse,

Onze klanten komen uit alle uithoeken van het land: van Limburg over Vlaams-Brabant, tot Oost-Vlaanderen. We mogen zelfs enkele buitenlandse bedrijven met vestigingen in België tot onze klanten rekenen.. Waar u ook gevestigd bent, Taxflow verzorgt uw financiële administratie van A tot Z, en meer…

Verwacht u ook meer van uw accountant dan louter boekhouding?
Krijg bedrijfsadvies op maat bij Taxflow!
Bel ons op 03 435 30 20 of stuur ons een mail.

Menu