Bedrijfsadvies voor uw bedrijf

Nood aan degelijk bedrijfsadvies?

We denken én handelen graag met u mee. In verschillende fases van je onderneming – van start tot overname of stopzetting – heb je behoefte aan gefundeerd bedrijfsadvies om uw bedrijf de goede richting uit te sturen. Wij staan klaar met al onze kennis om u daarin bij te staan.

Bedrijfsadvies nodig? Taxflow is uw professionele bedrijfsadviseur.
Krijg nu advies op maat van uw onderneming. Bel 03 435 30 20 of mail ons!

Bedrijfsadviseur van dienst

Uw bedrijfsadviseur die uw bedrijf, uw zaak, uw winkel, uw praktijk optimaal begeleidt en helpt bij vragen en uitdagingen: dat willen we voor u zijn. Als uw persoonlijke bedrijfsadviseur denken we verder met u mee én staan we u bij in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Zo gaan we bijvoorbeeld met u mee naar de bank voor het gesprek over uw lening. We bekijken welke investeringen interessant zijn: zo kan het moment aangebroken zijn om een bedrijfspand aan te kopen in plaats van er een te huren.

Bedrijfsadvies op maat van uw bedrijf

Uiteraard is ieder bedrijf uniek. Daarom bekijken en interpreteren we uw cijfers en bedrijfsvoering grondig voor we u advies geven. We bekijken tegelijk alle aspecten van uw bedrijfsvoering: de financiële kant, maar evenzeer de juridische kant, de missie, visie én de waarden binnen uw onderneming. Want ook die zaken spelen een rol in hoe u uw onderneming het best leidt en laat groeien.

Expertise van Taxflow als uw bedrijfsadviseur

Zelf hebben we heel wat financiële expertise en ervaring in bedrijfsmanagement. En kunnen we u in tal van domeinen adviseren:

Strategisch advies: welke weg gaat uw onderneming op? welke acties vereist dat? hoe maken we die concreet?

Financieel advies: we bekijken en analyseren grondig hoe uw zaak er financieel voorstaat. Hoe kunt u uw onderneming in een financieel sterkere positie brengen? Waar liggen uw sterktes en zwaktes?

Investeringsadvies: is het verstandig om nu te investeren? Zo ja, welk soort investering is het interessantst? Zijn er financieringsmogelijkheden?

Heeft u nood aan expertise die we zelf niet in huis hebben? Dan brengen we u in contact met de geschikte specialist-expert uit ons breed netwerk van professionals. Want u verder kunnen helpen, dat is onze missie!

Bedrijfsadvies nodig? Taxflow is uw professionele bedrijfsadviseur.
Krijg nu advies op maat van uw onderneming. Bel 03 435 30 20 of mail ons!

Menu